Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Συζήτηση ενόψει Χριστουγέννων στο Μεσολόγγι

Κοινοποίηση

Συνάντηση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου Π. Μελαχρή συναντήθηκε το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, στα γραφεία του Συλλόγου, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 21:00. Η συνάντηση έγινε σε ζεστό κλίμα λόγω και της ιδιότητας της Αντιδημάρχου ως μέλος του Συλλόγου.

Τέθηκε ως κύριο θέμα η συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο, ώστε να γίνουν ενέργειες για την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου κλίματος στην αγορά.

Η κα. Μελαχρή ενημέρωσε για τις ενέργειες που θα προβεί ο Δήμος ιδιαίτερα για τον εορταστικό στολισμό των κεντρικών εμπορικών δρόμων, καθώς και τον στολισμό της κεντρικής πλατείας του Μεσολογγίου. Επιπλέον ζητήθηκε από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο η συνεργασία για την δημιουργία ξύλινων κατασκευών (σπιτάκια) εποχής που σε συνδυασμό με διάφορες εκδηλώσεις, θα γίνουν πόλος έλξης για τους δημότες της πόλης.

Άλλα θέματα που τέθηκαν ήταν η πιθανή συμμετοχή της δημοτικής φιλαρμονικής στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και να υπάρξει άμεση παρέμβαση σε εγκαταλελειμμένα ακίνητα με επίκεντρο το κτίριο στις αρχές του Λόρδου Βύρωνα, το οποίο είναι εστία μόλυνσης και ακαθαρσιών.

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου έδειξε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ θα στηρίξει την δημιουργία των ξύλινων κατασκευών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: