Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Αγρίνιο: Συνεχίζονται οι δωρεές στην ΚΟΙΠΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Κύμα αλληλεγγύης

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται οι υπάλληλοι των κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου για τη διανομή όλων των πακέτων αγάπης προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Στους χώρους του 5ου Παιδικού σταθμού συγκεντρώνονται δωρεές και προσφορές από ιδιώτες κι επιχειρηματίες της πόλης.

Το Σαββατοκύριακο, τις προσφορές τους κατέθεσαν οι κ.κ. Νεκτάριος Γρίβας, Γ. Λέρης, Γ. Βέλλιος, Β. Σιούτας, Ηλίας Κουτσαντώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μελιάδης και ο πρ. της Κοινότητας Καλυβίων Δ. Αναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε τον χώρο κι ενημερώθηκε για τις δωρεές των συμπολιτών μας: «Με συγκινητικό ρυθμό συνεχίζονται οι προσφορές αγάπης προς όλους αυτούς που έχουν ανάγκη την στήριξη και την  βοήθειά μας. Αυτές τις άγιες ημέρες στέλνουμε μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή. Φέτος, οι ευχές  εκφράζουν την προσδοκία  όλων μας για καλύτερες μέρες και υγεία για όλο τον κόσμο».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: