Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2025

Συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία στην Ιόνια Οδό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Δεκάδες χιλιάδες εκδρομείς αντιμετωπίζουν και την Τρίτη του Πάσχα μια απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς παραμένουν εγκλωβισμένοι στον υπερσύγχρονο δρόμο της Ιονίας Οδού. H ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων στα τελευταία χιλιόμετρα πριν την σήραγγα της Κλόκοβας ξεπερνά την μία ώρα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ίδιο το τούνελ της Κλόκοβας, μιας και έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Έτσι, η κατάσταση είναι χειρότερη από το να κυκλοφορούν τα οχήματα από τον παλιό δρόμο. Οι οδηγοί όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες του thecaller.gr είναι εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι στον υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: