Δωρεάν συναυλία στην Αμφιλοχία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Περιορισμένος αριθμός θεατών – απαραίτητη η κράτηση

Ο Δήμος Αμφιλοχίας διοργανώνει συναυλία με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στις 21:30, στο Λιμάνι της Αμφιλοχίας. Θα ερμηνεύσει τραγούδια, λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά, θαλασσινά και στεριανά, τόσο κλασσικά όσο και νεότερα. Πλαισιωμένη από ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα δώσει μια συναυλία με δωρεάν είσοδο για όλους.

Για την είσοδό σας στο χώρο είναι απαραίτητη η κράτηση στο www.dimosamfilochias.gr (στη φόρμα συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και τον αριθμό του κινητού σας). Στη συνέχεια κάντε τσεκ στην αποδοχή των όρων και υποβάλετε την αίτησή σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, η πρόσκληση θα έρθει στο e-mail σας. Καλείστε είτε να την εκτυπώσετε είτε να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας, καθώς θα πρέπει να την επιδείξετε κατά την είσοδό σας στο χώρο της συναυλίας.

Εξαιτίας των περιορισμών λόγω Covid-19, υπάρχει περιορισμένος αριθμός καθήμενων θεατών και παρακαλείστε να φοράτε μάσκα προστασίας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό σας από το χώρο.

Τα προσωπικά στοιχεία όσων κλείσουν εισιτήριο για τη συναυλία (πχ ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την ταυτοποίηση των επισκεπτών στο συναυλιακό χώρο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες