Συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Παπαναστασίου

Ο Δήμαρχος τού παρέδωσε υπόμνημα με αιτήματα του Δήμου

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου. Οι δυο τους είχαν εκτενή συνάντηση με τον Δήμαρχο να παραδίδει στον Υπουργό ενημερωτικό υπόμνημα με αιτήματα του Δήμου. Ο κ. Παπαναστασίου σχολίασε: «Θέλουμε ν’ αναδείξουμε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Θεωρώ ότι είμαστε ένα κομμάτι της χώρας που έχουμε μείνει πίσω στερούμενο σε μεγάλα έργα υποδομής».

»Η συνεργασία της κεντρικής εξουσίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ζητούμενο, σεβόμενοι πάντα το θεσμικό μας ρόλο» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιάρας είπε: «Στο πλαίσιο επίσκεψης μου στην Αιτωλοακαρνανία, συζήτησα με τον Δήμαρχο για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή. Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε συνολικά θα εκτιμηθεί απ’ τους πολίτες κι ενώ βρισκόμαστε σε μια δυσχερή παγκόσμια συγκυρία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίμα αισιοδοξίας. Είναι ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κάνουν τα επόμενα βήματα».

Τον Υπουργό συνόδευαν οι Βουλευτές Σπήλιος Λιβανός, Κώστας Καραγκούνης, ο Υπ. Στρατηγικού Σχεδιασμού Βασίλης Φεύγας, καθώς και οι πολιτευτές Γεωργία Μπόκα και Θανάσης Παπαθανάσης.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος