Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025

Σύλληψη για ρευματοκλοπή στο Αιτωλικό

Κοινοποίηση

Ρευματοδοτούσε παράνομα το σπίτι του

Συνελήφθη ένας άνδρας στο Αιτωλικό, το πρωί της Τρίτης (13/12), από αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού, διότι σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσε παράνομα.

Ανήλικος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθησαν ένας 16χρονος κι ένας ενήλικος στο Μεσολόγγι, το πρωί της Τρίτης (13/12), από αστυνομικούς της Τροχαίας Μεσολογγίου, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης. Από τον έλεγχο των εγγράφων των δυο συλληφθέντων προέκυψε ότι, ο 16χρονος δεν είχε προβεί καν σε έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: