Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Σύλληψη για κατοχή λαθραίου καπνού – Είχε πάνω από 8 κιλά και 500 τσιγάρα

Κοινοποίηση

Σύλληψη ενός 69χρονου έκανε η Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 69χρονου, στο Νεοχώρι, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής 9 συσκευασίες που περιείχαν καπνό, συνολικού βάρους 8.055 γραμμάριων, 21 πακέτα τσιγάρων με 24 αυτοσχέδια σιγαρέτα το καθένα και ένα μηχάνημα που χρησιμοποιούσε, για την μορφοποίηση των λαθραίων τσιγάρων.

Από την έρευνα των αστυνομικών η οποία μάλιστα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ενός 26χρονου, από τον οποίο ο 69χρονος προμηθεύτηκε την κατασχεμένη ποσότητα λαθραίου καπνού και για την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: