Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Βόνιτσα για καταδικαστικές αποφάσεις φυλάκισης

Κοινοποίηση

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/9), σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο Αγρίνιο και στην Βόνιτσα, τρεις άντρες, 72, 53 και 40 ετών σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

  • Σε βάρος του 72χρονου, εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Άρτας, Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και Πατρών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή -1.800- ευρώ, για παράβαση των νομοθεσιών περί αυθαιρέτων, περί έκδοσης επιταγών και ασφαλιστικών εισφορών.
  • Σε βάρος του 53χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για πλαστογραφία.
  • Σε βάρος του 40χρονου, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 7 μηνών για απάτη και ανυποταξία σε καιρό ειρήνης.

kammenos6

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: