Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Συλλήψεις αλλοδαπών και συλλήψεις για παραβάσεις του ΚΟΚ

Κοινοποίηση

Πολυάσχολη μέρα είχαν οι αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη που έκαναν 7 συλλήψεις για παραβάσεις του ΚΟΚ και 6 συλλήψεις αλλοδαπών μέσα σε λίγες ώρες. Σύλληψη και ιδιοκτήτριας φαρμακείου, γιατί το είχε κλειστό παρότι ήταν διανυκτερεύον.

Αναλυτικά οι συλλήψεις:

Συλλήψεις για παραβάσεις του ΚΟΚ

Συνελήφθη 19χρονος το πρωί της Πέμπτης (11/4) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο υπό την επήρεια μέθης.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (11/4) κι ένας 62χρονος, στο 83,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, εξαιτίας εμπλοκής του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης.

Πέντε ακόμη συλλήψεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είχαμε την Πέμπτη. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν σε περιοχές του Αγρινίου, πέντε άνδρες από 20 έως 62 ετών.

Έξι συλλήψεις αλλοδαπών

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (11/4) σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, πέντε αλλοδαποί άνδρες από 30 έως 48 ετών, διότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην χώρα μας.

Συνελήφθη επίσης ένας αλλοδαπός, 48 ετών, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ για παράβαση του ΚΟΚ.

Σύλληψη ιδιοκτήτριας φαρμακείου

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (11/4) σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεσολογγίου, μια ιδιοκτήτρια φαρμακείου, διότι σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας που αναζητούσε τα ξημερώματα διανυκτερεύον φαρμακείο, μετέβη στο φαρμακείο της συλληφθείσας που έπρεπε να διανυκτερεύει σύμφωνα με τον πίνακα εφημερευόντων- διανυκτερευόντων φαρμακείων, αλλά διαπίστωσε ότι ήταν κλειστό.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: