Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Συλλυπητήρια δήλωση του Τραπεζιώτη για τον Παναγιώτη Κοντό

Κοινοποίηση

«Ήταν ένας πρωτοπόρος με γνήσια αγωνιστική δράση για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο»

Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του Παναγιώτη Κοντού έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο, Ανοιχτό και Πράσινο» Δημήτρης Τραπεζιώτης. Αναλυτικά:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής και Προϊσταμένου της Γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών επί σειρά ετών, καθηγητή Παναγιώτη Κοντού . Ο Παναγιώτης Κοντός διακρίθηκε για την πλούσια και πολυδιάστατη συνολική προσφορά του στην Ανώτατη Eκπαίδευση».

»Ήταν Διδάκτωρ του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με καταγωγή από τη Γουριά, ο Παναγιώτης Κοντός, αγαπούσε ιδιαίτερα την Αιτωλοακαρνανία και ήταν πάντα ενεργός με την παρουσία του στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούσαν στο νομό μας. Ήταν ένας πρωτοπόρος με γνήσια αγωνιστική δράση για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Επίτιμη Καθηγήτρια Δήμητρα Θεοφανοπούλου-Κοντού, και στον γιο τους, Ιωάννη Κοντό».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: