Σεμινάριο για τη φορολογία εισοδήματος απ’ το ΟΕΕ

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου

Σεμινάριο, σε υβριδική μορφή, με θέμα «Φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων» διοργανώνει το 10ο Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 10 ώρες και θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στη συνεδριακή αίθουσα του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (Ακτή Δυμαίων και Δημητρίου Υψηλάντου, 4ος όροφος), αλλά και διαδικτυακά μέσω zoom, ως εξής:

  • Παρασκευή 6 Μαΐου, 16:00-21:00. Φορολογία εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2021 – Αλλαγές Φορολογικών εντύπων Ε1, Ε2, Ε3.
  • Σάββατο 7 Μαΐου, 10:00-15:00. Φορολογία εισοδήματος Νομικών Προσώπων 2021 – Αλλαγές Φορολογικών εντύπων Ε3, Ν.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Εισηγητής θα είναι ο Αντώνιος Α. Νασόπουλος, Οικονομολόγος MSc – Φοροτεχνικός, εισηγητής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Master» στο Ε.Κ.Π.Α. και Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι λογιστές φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού έχουν τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει ν’ αποστείλουν στο e-mail του 10ου ΠΤ, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης, αντίγραφο κάρτας ανεργίας απ’ τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο βεβαίωσης διακοπής εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης.

Η αίτηση συμμετοχής θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail του 10ου ΠΤ [email protected] από το προσωπικό e-mail του ενδιαφερομένου, το οποίο έχει δηλώσει στο ΟΕΕ, από Παρασκευή 29/04/2022 έως και Τετάρτη 04-05-2022.

Οι συμμετέχοντες, που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα λάβουν οδηγίες και το σχετικό σύνδεσμο για την είσοδό τους στην πλατφόρμα στην προσωπική ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στην αίθουσα του σεμιναρίου, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645. Έντυπο αίτησης διατίθεται και από τη σχετική ιστοσελίδα του ΟΕΕ (www.oe-e.gr).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες