Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Επιμελητήριο: Σεμινάριο για οικονομικούς φορείς και επιχειρήσεις για τη λειτουργία της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ

Κοινοποίηση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής έως 19/11 – Δωρεάν τα μέλη του Επιμελητηρίου

Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο για οικονομικούς φορείς και επιχειρήσεις διοργανώνει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζοντας τις δράσεις του για στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Το σεμινάριο γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας και το ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων).

Θέμα του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση της διαδικασίας απόκτησης κωδικών πρόσβασης και τη λειτουργία της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του Δημοσίου που διενεργούνται μέσω αυτής.

Για τον τελικό προγραμματισμό της εκδήλωσης είναι απαραίτητο να εκδηλωθεί το ανάλογο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις με τη συμπλήρωση της φόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/B2qDJJ86ZPCZbxLG9

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους το αργότερο έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 23.59.

Η πρόσβαση στο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: