ΣΕΑΔΕ: Κοπή πίτας με αναμνηστική πλακέτα στους επιχειρηματίες που στήριξαν τους πυρόπληκτους

Το φλουρί κέρδισε ο Συντονιστής του Δικτύου Δημήτρης Μπαρμπούνης

Τιμώντας τους επιχειρηματίες που ενίσχυσαν με είδη πρώτης ανάγκης τους πυρόπληκτους του Αυγούστου 2021 στην ΠΕ Ηλείας, έγινε η κοπή πίτας του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022. Η εκδήλωση διοργανώθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο ύστερα από πρωτοβουλία του Δικτύου και πρόσκληση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη.

Τα μέλη του ΣΕΑΔΕ παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά, ενώ όσοι βραβεύτηκαν δια ζώσης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Βραβεύτηκαν οι εξής εταιρείες: Μύλοι Κεπενού, Arkhon panel Α.Ε., Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία, Μανιατόπουλος Νίκος, 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ, Σπηλιόπουλος Α.Β.Ε.Ε. Κτηνοτρόφοι Κοζάνης και ο κ. Γραμματίδης Γιάννος.

Ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη στους πυρόπληκτους λέγοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία έδειξε αφενός ότι είμαστε άνθρωποι και αφετέρου πόσο σημαντικό είναι οι επιχειρήσεις να στηρίζουν την κοινωνία όταν υπάρχει ανάγκη. «Από την αρχή δεν κρύψαμε ότι στηρίζουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία και το αποδείξαμε με πράξεις. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ενισχύοντας μέσα από δράσεις και προγράμματα τους επιχειρηματίες. Η φυσική καταστροφή που ήρθε, έδειξε όμως και πόσο σημαντική είναι και η κοινωνική προσφορά και η συμβολή του ιδιωτικού τομέα. Οι επιχειρήσεις φέρνουν αύξηση του πλούτου και θέσεις εργασίας, που είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της κοινωνικής συνοχής», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Ζαΐμης, κάνοντας έναν απολογισμό της δράσης του ΣΕΑΔΕ, τόνισε ότι η νέα χρονιά έρχεται με περισσότερες πρωτοβουλίες, με βάση την καινοτομία και την εξωστρέφεια. «Πράγματι βγαίνουμε από πολυετή οικονομική κρίση και από μια πανδημία που έχει αφήσει τα σημάδια της. Όμως, είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες ξέρουν να ξεπερνούν εμπόδια και έτσι μέσα από τη συνεργασία θα προχωρήσουμε και πάλι» υπογράμμισε.

Το φλουρί κέρδισε ο Συντονιστής του ΣΕΑΔΕ Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο οποίος ευχήθηκε το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους. Επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ ΠΑΣΕΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Αναστασία Πυργάκη.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος