Σε… κλίμα Χριστουγέννων σιγά-σιγά η αγορά στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

0
683

Ολοένα και περισσότερα καταστήματα μπαίνουν σε ρυθμούς Χριστουγέννων στην πόλη του Αγρινίου, με κάποιους μαγαζάτορες ήδη να έχουν κάνει τις απαραίτητες… διακοσμητικές επεμβάσεις ενόψει γιορτών. Μία βόλτα στην πόλη είναι αρκετή για να διαπιστωθεί η αλλαγή στα καταστήματα της πόλης, που… φέρνει αλλαγή στην διάθεση των περαστικών, αλλά και των ίδιων των καταστηματαρχών.

Από τη μία οι επεμβάσεις καλαισθησίας του Δήμου και από την άλλη οι επεμβάσεις των εμπορικών καταστημάτων στις βιτρίνες τους, αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης ενόψει γιορτών, κάνοντας πιο εορταστικό και πιο φωτεινό το κλίμα.

Αρκετά είναι και τα καταστήματα που ακόμη δεν έχουν στολίσει τις βιτρίνες τους, με τους μαγαζάτορες να σημειώνουν ωστόσο ότι στις επόμενες ημέρες θα πράξουν αναλόγως.

Δείτε κάποια… δείγματα από τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ