Σε αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στη Ναυπακτία ο Μαυρομμάτης

Τι είπε ο Αντιπεριφερειάρχης για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

Αντιπλημμυρικές εργασίες που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας επισκέφτηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος απ’ τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας. Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Δαφνόρεμα, αλλά και σε άλλα σημεία της Ναυπακτίας, για να μπορέσει να έχει προσωπική εικόνα για τις παρεμβάσεις που εκτελούνται.

Τόνισε ότι «οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής έχουν μεγαλώσει τις υφιστάμενες ανάγκες και όσο δεν υπάρχει ανάσχεση αυτής της αλλαγής, οι ανάγκες διαρκώς θα διευρύνονται. Για το λόγο αυτό υπάρχει διαρκής εγρήγορση από τις υπηρεσίες, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία πριν την έλευση της χειμερινής περιόδου».

Συνέχισε λέγοντας: «Οι ανάγκες που υπάρχουν στο σύνολο της Περιφέρειας είναι τεράστιες και πραγματικά εκ μέρους μας και εκ μέρους του συνόλου του προσωπικού μας γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουμε να παρέμβουμε σε όσα περισσότερα σημεία μπορούμε. Κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό, για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος