Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πρωτοβουλία Παπαναστασίου για την κοστολόγηση και τιμολόγηση υπηρεσιών ύδατος

Παράσταση της Κ.Ε.Δ.Ε στον Υπουργό Περιβάλλοντος

Κοινοποίηση

Πρόταση στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος έκανε ο Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου, για παράσταση ενώπιον του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη, σχετικά με την κοστολόγηση και τιμολόγηση υπηρεσιών ύδατος.

Η πρόταση του κ. Παπαναστασίου υιοθετήθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 31/8/2016 στην Αθήνα για το θέμα που έχει προκύψει με την ΚΥΑ της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, όπου συζητήθηκε το ζήτημα, ο κ. Παπαναστασίου είχε καυτηριάσει το γεγονός ότι η δημόσια διαβούλευση, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μόνο έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Ο Δήμαρχος Αγρινίου είχε υπογραμμίσει επίσης ότι δεν μπορεί να ακυρώνεται ουσιαστικά, για μια ακόμα φορά, ο ρόλος του Α’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης από αποφάσεις διορισμένων από την κυβέρνηση οργάνων, όπως ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ο κ. Παπαναστασίου διεμήνυσε κιόλας ότι «ένα θέμα που αφορά τους Δήμους και τους δημότες τους, πρέπει να περνά πρώτα από αυτούς και μετά από οποιονδήποτε άλλον».

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του κ Παπαναστασίου

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: