Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε Super Market με ληγμένα προϊόντα στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) επεβλήθη σε επιχείρηση Super Market στο Αγρίνιο από το Τμήμα Εμπορίου Αγρινίου της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με την απόφαση, που επικαλείται το άρθρο 24 παρ. 2 του Ν. 4177/8-8-2013 – ΦΕΚ 173/Β «Kανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις», το πρόστιμο επεβλήθη, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο στις 12 Σεπτεμβρίου του 2016 βρέθηκαν διάφορα είδη τροφίμων και αναψυκτικών (παιδικές κρέμες, χυμοί φρούτων, σοκολατοειδή, κόρν φλέικς, διάφορες κονσέρβες, αναψυκτικά, πατατάκια, κλπ) περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας (δηλαδή ληγμένα), να διατίθενται σε μη διακριτό διαχωρισμό από τα υπόλοιπα τρόφιμα και χωρίς την ύπαρξη πινακίδας με την ένδειξη “Τρόφιμα Περασμένης Διατηρησιμότητας”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: