Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Πρόσκοποι Αγρινίου: “Γίνε Άγιος Βασίλης και χάρισε χαμόγελο στα παιδιά”

Σημαντική εορταστική πρωτοβουλία από τους Προσκόπους Αγρινίου

Κοινοποίηση

Μία σημαντική πρωτοβουλία για τις γιορτές των Χριστουγέννων πήραν οι Πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Αγρινίου, που διοργανώνουν εορταστική δράση με τίτλο “Χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί… Το αξίζει. Γίνε ο Άγιος Βασίλης του”.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη δράση, που επιχειρείται για πρώτη φορά στην πόλη και έχει στόχο την στήριξη των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πρόσκοποι ζήτησαν από τους Διευθυντές και το Σύλλογο Διδασκόντων όλων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Αγρινίου και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, να επιλεγούν τρία γράμματα για τον Άγιο Βασίλη που θα γράψουν μαθητές της Πρώτης, της Δευτέρας και της Τρίτης Δημοτικού, με μόνο κριτήριο την πραγματική ανάγκη τους.

Στη συνέχεια τα γράμματα θα τοποθετηθούν από τους Προσκόπους στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Δημοκρατίας το Σαββάτο 19 Δεκεμβρίου (12:30), όπου θα ξεκινήσει η εκδήλωση με βάση το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου.

Εκεί Σύλλογοι, Φορείς, χορηγοί και ιδιώτες θα αναλάβουν εθελοντικά την υλοποίηση της επιθυμίας των παιδιών. Στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης θα παραδώσει κατ’ οίκον τα δώρα στους μαθητές που επιλέχτηκαν τηρώντας την ανωνυμία των παιδιών και των οικογενειών τους καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 6972851049 (κα. Όλγα Δημητράντζου, που είναι η Υπεύθυνη Δράσης).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: