Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Περιφερειακή Συνάντηση Φορέων των Κοινωνικών Συμπράξεων της ΠΔΕ

Κοινοποίηση

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου στην Πάτρα

Περιφερειακή Συνάντηση των Φορέων Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ. Θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιουνίου στην Πάτρα στο ξενοδοχείο «MyWay» στις 9:30 και απευθύνεται σε στελέχη και εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Δήμων, των Μητροπόλεων και των άλλων φορέων που συμμετέχουν στις Κοινωνικές Συμπράξεις στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας).

Η Συνάντηση αποτελεί για τους εκπροσώπους και τα μέλη των Κοινωνικών Συμπράξεων μία πολύ σημαντική ευκαιρία για δικτύωση, επίλυση προβλημάτων, ανταλλαγή καλών πρακτικών, δυνατότητα ανάπτυξης συνεργιών αλλά και καλύτερο συντονισμό των επιμέρους ομάδων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, η Διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ Ξένια Παπασταύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος. Η Συνάντηση θα πλαισιωθεί με ενημερωτικές ομιλίες που αφορούν στην ορθή διαχείριση και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του Προγράμματος, την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τον βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των φορέων.

Ο Προϊστάμενος Διαχειριστικής Αρχής Προγράμματος ΤΕΒΑ Ιωάννης Πασπάλας θ’ αποτελέσει τον πρώτο και κεντρικό ομιλητή της Συνάντησης, ο οποίος θα παρουσιάσει απολογιστικά στοιχεία που οριοθετούν το ποιοτικό άλμα στην νέα προγραμματική περίοδο. Ενώ στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χρήστος Παπασημακόπουλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας και η Μαρία Ξένου θα αναφερθεί στο σχεδιασμό και το μοντέλο νέων Συνοδευτικών Μέτρων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι ομιλίες θα συνδυάζονται με συζήτηση μεταξύ ομιλητών και συμμετεχόντων, όπου οι εκπρόσωποι των φορέων των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε. της Δυτικής Ελλάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να οδηγηθούν σε λύσεις των προκλήσεων σχετικά με την κάλυψη των αναγκών των οικονομικά ευπαθών πολιτών, που αποτελούν τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί workshop με στόχο την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού των φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη ξενάγηση στην πόλη της Πάτρας, που -μεταξύ άλλων- θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: