Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η άμυνά μας απέναντι στον ιό είναι το εμβόλιο – «Από Απρίλιο και μετά αναμένεται πολλαπλασιασμός των εμβολίων»
Την εκτίμηση ότι «το Πάσχα θα είμαστε καλύτερα, γιατί θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού» εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Όπως ο ίδιος είπε, ο ορίζοντας είναι το Πάσχα και «από Απρίλιο και μετά αναμένεται πολλαπλασιασμός των εμβολίων». Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η άμυνά μας απέναντι στον ιό είναι το εμβόλιο, ενώ επεσήμανε ότι «η εξέλιξη των δεδομένων είναι δυναμική αν τα δεδομένα επιβάλουν θ’ ανοίγουμε ή θα κλείνουμε».
Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των υγειονομικών σημείωσε πως «δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι υγειονομικοί δεν τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο».
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρώτη φορά έχουμε «σοβαρούς πόρους» για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και ότι «το πρόγραμμα Τρίτσης είναι μεγάλο για να μην αποκλειστούν Δήμοι».