Περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας στην 11η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Την 11η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η ΔΥΠΑ στην Ελευσίνα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12), όπου θα συμμετάσχουν 42 επιχειρήσεις με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής γίνεται μέσω του link https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina

Στόχος των «Ημερών Καριέρας» της ΔΥΠΑ είναι να δώσουν την δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απ’ ευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), καθώς και εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ για την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε για τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.dypa.gov.gr/memme

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την «2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος