Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2025

Περιοδεία της Σταρακά στην Δ.Ε. Νεάπολης: “Σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Σε Ελαιόφυτο – Τριαντέικα, Νεάπολη, Σπολάϊτα και Μεγάλη Χώρα η υποψήφια Δήμαρχος

Στην Δημοτική Ενότητα Νεάπολης περιόδευσε την Κυριακή 12 Μαΐου η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» συνάντησε και συνομίλησε με πολίτες σε Ελαιόφυτο – Τριαντέικα, Νεάπολη, Σπολάϊτα και Μεγάλη Χώρα ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Οι συνενώσεις των Δήμων δεν έγιναν για ν’ απορροφηθούν οι Δημοτικές Ενότητες από τον κεντρικό Δήμο, αλλά για να εκμεταλλευτούν οι κοινότητες τα χρηματοδοτικά εργαλεία και την υπάρχουσα διοικητική δομή, να σχεδιαστούν αναπτυξιακά έργα και να αλλάξει η ζωή των πολιτών προς το καλύτερο», επεσήμανε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, η οποία συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση όπου αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι θέσεις και οι προτάσεις μας για ένα σύγχρονο και δημιουργικό Αγρίνιο ισόρροπα αναπτυγμένο σε όλο τον γεωγραφικό του χώρο».

Κατά την περιοδεία μοιράστηκε έντυπο υλικό με τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: