Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025

Παρουσιάστηκαν στο Αγρίνιο δύο νέα βιβλία της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου (ΦΩΤΟ)

«Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα» και «Κόντρα στα κύματα»

Κοινοποίηση

Παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου με τίτλο «Κόντρα στα κύματα» (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024 , ποίηση) και «Τα όνειρα ταξιδεύουν νύχτα» (εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ 2024, διηγήματα) πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 19:30. Το κοινό παρακολούθησε την εκδήλωση με ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο εντεταλμένος σύμβουλος – βοηθός Δημάρχου Ευθύμιος Γρίβας και μαθητές της κυρίας Λιβιτσάνου, οι Μίλτος Ζαμπάρας (Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ) και Σπύρος Κωνσταντάρας (Δήμαρχος Θέρμου). Εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκαρτσάρης. Την εκδήλωση συντόνισε ο εκπαιδευτικός Τάκης Χατζηγεωργίου και, μαζί με τη φιλόλογο Ελένη Ζαμπάρα, φρόντισαν για την προβολή υλικού, σχετικά με τη ζωή και τα βιβλία της συγγραφέως.

Ο καταξιωμένος ποιητής και φιλόλογος Κωνσταντίνος Γεωργίου απογείωσε το «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ» και το ίδιο έκανε η φιλόλογος Μαίρη Τσαμάκη για το «ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΝΥΧΤΑ». Η δημιουργός, συγκινημένη, ευχαρίστησε το κοινό, τα τοπικά ΜΜΕ που φιλοξενούν τα κείμενά της και τον Δήμο Αγρινίου που είναι συμπορευτής στις λογοτεχνικές της διαδρομές.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: