Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Παρουσία της Αιτωλοακαρνανίας στην σπουδαία 32η Regata Μπρίντιζι-Κέρκυρα

Κοινοποίηση

Σε μια ακόμη δράση προώθησης τοπικών προϊόντων αριστείας έλαβε μέρος το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Μπρίντιζι της Ιταλίας στις 5 και 6 Ιουνίου 2017, στα πλαίσια της 32ης Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα, ως μέλος της Assonautica Mediterannea.

Η Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό και τουριστικό γεγονός που λαμβάνει χώρα την καλοκαιρινή περίοδο σε ολόκληρη την Αδριατική και το Ιόνιο. Αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά πληρώματα που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα από όλα τα κράτη της Αδριατικής και του Ιονίου καθώς και για χιλιάδες τουρίστες από όλη την Ιταλία.

Στα πλαίσια της δράσης “Gift act Cambusa”, δόθηκε η δυνατότητα στο Επιμελητήριο να εκθέσει και να προωθήσει τα προϊόντα αριστείας του Νομού, αναδεικνύοντας την πλούσια ποικιλία, τη διατροφική αξία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, με σκοπό να δοθεί η υπεραξία που πρέπει στα προϊόντα που παράγονται και τυποποιούνται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: