Παπαναστασίου: «Χτίζουμε πάνω στα θετικά» (VIDEO)

Συνέχισε τις επαφές του με τους πολίτες ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις»

Τις επαφές του με τους πολίτες συνεχίζει καθημερινά ο Δήμαρχος Αγρινίου κι εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Παπαναστασίου. Μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» συναντήθηκαν και συνομίλησαν στο κέντρο του Αγρινίου με πολίτες, επιχειρηματίες και εμπόρους. «Περπατάμε στην πόλη, μιλάμε με τους πολίτες και συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στα θετικά», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαναστασίου και συνέχισε:

«Προχωράμε με μια ισχυρή πολυσυλλεκτική ομάδα που θέλει να υπηρετήσει την έννοια της κοινωνικής προσφοράς. Όπως υπεύθυνα και τολμηρά σχεδιάσαμε τη νέα εποχή του Δήμου Αγρινίου, έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για το Αγρίνιο που αγαπάμε. Η καθημερινή επαφή μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Για το αύριο, για το Αγρίνιο και τη ζωή μας».

Σε Ματσούκι, Καστράκι και Λεπενού

Ο κ. Παπαναστασίου και υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του έκαμαν επίσης επίσκεψη σε Ματσούκι, Καστράκι και Λεπενού.

«Συνεχίζουμε την επαφή μας με τους πολίτες σε όλο τον Δήμο Αγρινίου. Συζητάμε για όλα όσα έγιναν με τη συνεργασία των τοπικών κοινωνιών. Η συντήρηση και η ασφαλτόστρωση των δημοτικών δρόμων, η βελτίωση των υποδομών και η αναβάθμιση των αθλητικών γηπέδων. Με μικρά και μεγάλα έργα απαντάμε στα αιτήματα των κατοίκων στις Δημοτικές Ενότητες. Υλοποιούμε στόχους εφικτούς προς όφελος της κοινωνίας. Η προσπάθεια να γίνει ακόμη καλύτερος ο Δήμος Αγρινίου συνεχίζεται. Είμαστε όλοι μαζί, αισιόδοξα και δυνατά», τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος