Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Παπαναστασίου: «Στερούνται σοβαρότητας οι ισχυρισμοί Τραπεζιώτη»

Κοινοποίηση

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα που προέκυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε στην κατάθεση πρότασης για εκπόνηση δωρεάν μελέτης για το πάρκο Αγρινίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε τα εξής:

«Για μια ακόμη φορά κάποιοι υπερβαίνουν τα όρια της πληροφόρησης και ακολουθούν τις, προσφιλείς σε αυτούς, ατραπούς της παραπληροφόρησης. Οι αιτιάσεις της ΠΕΕΓΕΠ, για κατάθεση πρότασης που αφορούσε σε δωρεάν μελέτη για το πάρκο, στερούνται σοβαρότητας . Όσον αφορά στην διαδρομή του εγγράφου και την πορεία που ακολούθησε, πριν και κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, μπορώ μόνο να πω ότι προσιδιάζει με τις γνωστές μεθόδους που ακολουθούν συγκεκριμένα πρόσωπα για την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης.

H υιοθέτηση του συγκεκριμένου εγγράφου από τον κ. Τραπεζιώτη γεννά ερωτηματικά. Ισχυρίζεται ο πρώην Δήμαρχος ότι η διαχειριστική μελέτη για το πάρκο Αγρινίου επιβάρυνε τον Δήμο με το ποσό των 60.000 ευρώ. Και αναρωτιέμαι. Ποιος μιλά για σκανδαλώδη συμπεριφορά. Αυτός που, τις καλές εποχές, χρέωσε τον Δήμο Θεστιέων με δάνεια ύψους 2.195.202 ευρώ, με απλήρωτες υποχρεώσεις 938.000 ευρώ και πληρωθείσες δικαστικές αποφάσεις ύψους 209.062 ευρώ; Αντί να κυκλοφορεί με σκυμμένο κεφάλι, ο κ. Τραπεζιώτης, έχει το θράσος να εκφοβίζει την Δημοτική Αρχή και να δημιουργεί εντυπώσεις λέγοντας ότι η αρχαιολογική έρευνα θα σταματήσει την προσπάθειά να ολοκληρώσουμε τα έργα στο πάρκο.
Θέλω όμως να τους διαβεβαιώσω ότι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εισπράξουν την οργή των Αγρινιωτών. Οι αποφάσεις του Δήμου Αγρινίου για την ανάθεση της μελέτης επικυρώθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και αναρωτιέμαι γιατί, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε η διαδικασία , κανείς δεν μιλούσε για φωτογραφική ανάθεση αλλά εκ των υστέρων έρχονται κάποιοι, με προσωπικά κίνητρα, και προσπαθούν να φρενάρουν την διαδικασία. Όσο είμαι εγώ Δήμαρχος, με αυτήν την Δημοτική Αρχή, θα κάνουμε αυτό που ζητά ο Τόπος και υποσχεθήκαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: