Παπαναστασίου: «Δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγρινίου για τις επόμενες γενιές» (VIDEO)

Προχωρά το σημαντικό έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του Αγρινίου

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς το σημαντικό έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του Αγρινίου. Ένα έργο που αναμένεται να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγρινίου για τις επόμενες γενιές. Η παρέμβαση προβλέπει την αντικατάσταση του υφιστάμενου κεντρικού αγωγού υδροδότησης του Αγρινίου, συνολικού μήκους 15.650 μέτρα, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Πόσιμου νερού και την κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού συνολικής ονομαστικής ισχύος 950kw σε ιδιόκτητο χώρο της ΔΕΥΑΑ.

«Αποτελεί δικαίωση μεγάλων προσπαθειών η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και πραγματικά αισθανόμαστε περήφανοι για την υλοποίησή του. Πρόκειται για ένα από τα πλέον ουσιαστικά έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Αγρινίου. Ο νέος αγωγός είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγωγούς υδροδότησης που έχουν κατασκευαστεί στην χώρα μας ενώ η νέα μονάδα διύλισης είναι μία από τις πλέον σύγχρονες παγκοσμίως. Ένα έργο που έχει ανάγκη ο τόπος», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Περιοδεία στην Παλαιοκαρυά: «Η δική σας στήριξη είναι η δύναμή μας»

Εν τω μεταξύ, ο κ. Παπαναστασίου έκανε περιοδεία σε Παλαιοκαρυά, Κυρα Βγένα, Κρύο Νερό, Μακριά Λογγά και Καλλιθέα, μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να Ζεις». Με τους κατοίκους των περιοχών, έγινε συζήτηση για θέματα της καθημερινότητας.

«Η δική σας στήριξη είναι η δύναμή μας. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή. Καταγράψαμε τα προβλήματα, τις ελλείψεις και προχωρήσαμε στην αντιμετώπιση μεθοδικά και στοχευμένα. Καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα και να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες πρόσβασης στους αγροτικούς δρόμους σε όλες τις ενότητες. Παλεύουμε για να γίνει ο δήμος μας ανθρώπινος και λειτουργικός. Συνεχίζουμε το έργο μας», σχολίασε ο κ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος