Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025

Σε Αράκυνθο, Μακρυνεία και Λυσιμαχεία ο Παπαναστασίου: «Κάθε μέρα κάνουμε έργα χρήσιμα για τους πολίτες»

Κοινοποίηση

Περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου σε Αράκυνθο, Μακρυνεία και Λυσιμαχεία

Με κατοίκους σε Αράκυνθο, Μακρυνεία και Λυσιμαχεία συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις». Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα, Λιθοβούνι, Τριχώνιο, Γραμματικού, Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα και Λυσιμαχεία.

«Η ζεστή ανταπόκριση των κατοίκων μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Μιλάμε για όλα αυτά που αφορούν την καθημερινότητα και εξηγούμε τους στόχους που θέτουμε για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Αγρινίου. Κάθε μέρα κάνουμε έργα χρήσιμα για τους πολίτες. Η πορεία μας είναι μόνο προς τα εμπρός», σχολίασε ο κ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: