Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Πανελλήνια βράβευση για “Το Αιτωλικό” στο Θεατρικό Φεστιβάλ Σάτιρας

Κοινοποίηση

Στο 8ο Πανελλήνιο Θεατρικό Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Ομάδων “Μώμος ο Πατρεύς”, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα (12-13/2) συμμετείχε η Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού του Συλλόγου “Το Αιτωλικό”, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η θεατρική ομάδα του Αιτωλικού εκπροσωπήθηκε στο Φεσιβάλ με τον μονόλογο “Μαιρούλα” σε πρωτότυπο κείμενο της Μαριάννας Νικολογιάννη και τιμήθηκε αποσπώντας το πρώτο και μοναδικό βραβείο της διοργάνωσης, το Βραβείο Κοινού για την καλύτερη παράσταση!

“Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την βράβευση μας όσο και για τα θερμά λόγια των υπευθύνων της διοργάνωσης” σημείωναν μετά το τέλος του Φεστιβάλ οι υπεύθυνοι του Συλλόγου, τονίζοντας επίσης ότι “όλες οι ομάδες ήταν εξαιρετικές”!

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Συλλόγου:

*Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας “Ρεφενέ”. Τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων Μουσικοσυνθετών και Μεταφραστών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ & Μ), του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και του Τμήματος Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: