Παναιτωλικός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ηλεκτρονικά η πώλησή τους – Πώς θα γίνεται η είσοδος στο γήπεδο – Παραλαβή καρτών διαρκείας μέχρι την Παρασκευή

Διαθέσιμα προς αγορά είναι, από το πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 11/9, 19:00). Η πώλησή τους, με βάση το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από το viva.gr και όχι από τα εκδοτήρια (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ). Οι τιμές τους ανά θύρα είναι:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 18 ευρώ
Θύρα 2: 18 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α17 ευρώ
Θύρα 4: 13 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 10 ευρώ
Θύρα 7: 10 ευρώ

Στις παραπάνω τιμές ισχύει έκπτωση 50% για παιδιά που γεννήθηκαν από 01/01/2009 και μετά.

Πώς θα γίνεται η είσοδος στο γήπεδο

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Εισιτήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για είσοδο με Παιδικό εισιτήριο, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Κάρτες διαρκείας έως Παρασκευή

Εν τω μεταξύ, ανοικτά θα είναι από τις 10.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή τα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο Παναιτωλικού, για την παράδοση καρτών στους φιλάθλους που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας. Τα γραφεία δεν θα λειτουργήσουν την ημέρα του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Για την παραλαβή της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση:

  • Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Παραστατικού αγοράς
  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19

*Για την παραλαβή Παιδικών καρτών διαρκείας, απαιτείται επίσημο αποδεικτικό ΑΜΚΑ του παιδιού.

Η αγορά συνεχίζεται μέσω viva.gr. Μπορούν να απευθυνθούν στο προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία του γηπέδου, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέσω viva.gr και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, ΑΜΚΑ, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά.

Με βάση το ισχύον Υγειονομικό πρωτόκολλο, μεμονωμένα (απλά) εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA (online) και όχι σε φυσικά σημεία (εκδοτήρια).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος