Ο Ορφέας Περίδης στο Αγρίνιο 9 Φεβρουαρίου

Ο Ορφέας Περίδης ξεκινά μια χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στο Αγρίνιο θα είναι στις 9 Φεβρουαρίου (Oz RockStage). Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν τρεις νέοι τραγουδοποιοί ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα), η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί). Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του («Φωτοβολίδα», «Φεύγω», «Ζηλεύει η νύχτα», «Αμερικάνικα», «Τα Μέγαρα», «Αχ να σε δω», «Κάτι μου κρύβεις», «O Ρομπέν των καμένων δασών», «Εθνικό Έλλειμμα»), καθώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «Ονειροπόλων Μόχθοι», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ’ τα παλιά».

Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης τεσσάρων πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος