Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ο μικρός Νεκτάριος από το Αγρίνιο κέρδισε την πρώτη «μάχη» της ζωής του

Κοινοποίηση

Ξεπέρασε τον κίνδυνο το 2 μηνών βρέφος – «Κερδίσαμε το στοίχημα για τον μικρό Νεκτάριο…» είπε συγκινημένος ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΝΠ

«Κερδίσαμε το στοίχημα για τον μικρό Νεκτάριο…». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης, την έξοδο του δύο μηνών βρέφους από την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του. Ο μικρός Νεκτάριος από το Αγρίνιο, μετά από 13 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων, ξεπέρασε τον κίνδυνο και, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο κ. Ηλιάδης, σύντομα θα παραδοθεί στην αγκαλιά των γονιών του.

«Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη ζωή του…» πρόσθεσε ο γιατρός φανερά συγκινημένος και τόνισε ότι το θετικό αποτέλεσμα προέκυψε μέσα από τη συλλογική δουλειά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ Παίδων του ΠΝΠ.

Μιλώντας δε για την περίπτωση του τετράχρονου παιδιού από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων, ο Ανδρέας Ηλιάδης είπε ότι η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή. Το παιδί υπέστη σοβαρή ασθματική κρίση και υποστηρίζεται από αναπνευστήρα. Στην πρώτη θεραπεία που δέχτηκε από τους γιατρούς με μίγμα ηλίου παρουσίασε μικρή βελτίωση. «Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Είναι μια σπάνια περίπτωση…» επισήμανε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: