Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών στον Δήμο Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Εξετάστηκαν συνολικά 303 παιδιά-μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου

Στις 30 Μαΐου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου, για το σχολικό έτος 2022-2023, με την εξέταση των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, στο πλαίσιο των δράσεων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος.

Εθελοντές οδοντίατροι, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου, εξέτασαν συνολικά 303 παιδιά-μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου και χορήγησαν Ατομικά Δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς τους να ενημερωθούν για τυχόν προβλήματα και για τη σωστή κι έγκαιρη αντιμετώπιση τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται απ’ το 2013 κι έχει στόχο τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών. Θα συνεχιστεί με την έναρξη της νέας σχολική περιόδου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καλαντζής, γι’ ακόμη μία φορά, ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για την εθελοντική προσφορά του και την άριστη συνεργασία, όχι μόνο στο εν λόγω πρόγραμμα, αλλά συνολικά στις δράσεις του Κοινωνικού Οδοντιατρείου του Δήμου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: