Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Αμφιλοχίας η πεζοδρόμηση κεντρικού δρόμου της Τοπικής Κοινότητας Σπάρτου. Στο πλαίσιο μελέτης για την ανακατασκευή του δρόμου, ο Δήμος και η Τεχνική του Υπηρεσία προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες δημοπράτησης, ανάθεσης και ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης του δρόμου, ο οποιος συνδέει την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου με την Εθνική Οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας.
Η παρέμβαση περιελάμβανε βελτίωση του οδοστρώματος, πεζοδρόμηση με κυβόλιθους, αγωγό ομβρύων, αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης, και προσθήκη ηλεκτροφωτισμού.
Το έργο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΑ 2014-2020» και συγχρηματοδότηση από το ΕΤΓΑ, στο πλαίσιο πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος για παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα της ΟΤΔ: ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

















