Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου

Από Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου «Δαυίδ ο Ψαλμωδός» της Μητρόπολης. Φέτος, μια δύσκολη χρονιά, λόγω των περιοριστικών μέτρων και της αναστολής λειτουργίας όλων των δομών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν με τηλε-εκπαίδευση. Μαθητές και καθηγητές, αξιοποίησαν τις νέες τεχνολογίες, για να μη δημιουργηθούν «κενά» στη διδακτέα ύλη.

Με τηλε-εκπαίδευση διεξήχθησαν και οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών, ενώ δόθηκε άδεια απ’ τη Δ/νση Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την διεξαγωγή των απολυτηρίων (πτυχιακών και διπλωματικών) εξετάσεων, με αυστηρά υγειονομικά μέτρα. Οι Απολυτήριες Εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, ενώπιον Εξεταστικής Επιτροπής που ορίστηκε απ’ το Υπουργείο κι έλαβαν Πτυχίο και Δίπλωμα εννιά σπουδαστές της Σχολής.

Οι εγγραφές και η έναρξη των μαθημάτων για το νέο σχολικό έτος, θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τα μαθήματα για νέους σπουδαστές θα αρχίσουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες