Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Λεπενού (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Παπαναστασίου: «Ένας σύγχρονος και λειτουργικός αγωνιστικός χώρος»

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Λεπενού, προϋπολογισμού 890.000 ευρώ. Οι παρεμβάσεις αφορούσαν τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, κατασκευή περίφραξης, ενώ για την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού χώρου τοποθετήθηκε υποδομή για τον φωτισμό του γηπέδου και περιμετρικά δίκτυο άρδευσης για διαβροχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, την Δευτέρα 27 Μαρτίου, επισκέφθηκε το ανακαινισμένο γήπεδο με τους Αντιδημάρχους Βασίλη Φωτάκη και Χρήστο Ζαρκαβέλη, ενώ αποκάλυψε ότι άμεσα ξεκινούν και οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά.

Ο κ. Παπαναστασίου είπε, μεταξύ άλλων: «Μέσα στις επόμενες ημέρες οι αθλητές και οι φίλαθλοι θα μπορούν να χαίρονται έναν σύγχρονο και λειτουργικό αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του Δήμου και είναι μεγάλη η ικανοποίηση γιατί, με κόπο και δουλειά, αποδίδουμε σημαντικά έργα στους Αγρινιώτες».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: