Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σήμερα στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Συνεχίζονται και το Σάββατο (19/12) οι εκδηλώσεις “Παραμύθι από ζάχαρη” για τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Δήμο Αγρινίου, με …

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

11:00 Συναυλία από το «Ωδείο Δυτικής Ελλάδος» της κ. Ανδριοπούλου Ρέας, στη πλατεία Δημοκρατίας.
11:30 Τα… ξωτικά ξεκλέβουν χρόνο, βγαίνουν από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και παίζουν με τα παιδιά στην παιδική χαρά.
11.30 Η “ακτίνα Εθελοντισμού” του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιεί δράση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (παλαιά σφαγεία). Θα στολιστεί ένα διαφορετικό δέντρο με… βιβλία, ένα “δέντρο γνώσης”. Στη συνέχεια, τα βιβλία θα δοθούν σε περιφερειακές βιβλιοθήκες νηπιαγωγείων και σχολείων του Δήμου.
12.00 Συναυλία από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου με τίτλο «Σπάει ένα ρόδι η μουσική», με κάλαντα και ιστορίες από περιοχές της Ελλάδας, για τις ημέρες των Χριστουγέννων στη πλατεία Δημοκρατίας. Υπεύθ. Τμήματος Χορωδίας (παιδιών & ενηλίκων) Γρέντζελου Ευσταθία, του Τμήματος Ορχήστρας Αθανασόπουλος Γιώργος και του Τμήματος Κρουστών Φεγγούλης Μάκης.
13:00 Σύλλογος Προσκόπων Αγρινίου «Χάρισε χαμόγελο σε ένα παιδί. Το αξίζει. Γίνε ο Άγιος Βασίλης του».
17:00-19:00 O Σύλλογος Αρτοποιών Αγρινίου παρουσιάζει στην κεντρική πλατεία τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Πίτα που έχει γίνει ποτέ και πολλά ακόμη Χριστουγεννιάτικα γλυκά.
19:00-21:00 Χορευτικά από το Τμήμα Ενηλίκων της Κ.Ε.Δ.Α., τμήμα Δ.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου, του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του Κ.Α.Π.Η Δήμου Αγρινίου στη πλατεία Δημοκρατίας.

  • Επίσης, έως και τις 21 Δεκεμβρίου μπορείτε να επισκέφτεστε το Bazaar που πραγματοποιείται από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” (δημοτικό πάρκινγκ).
Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: