Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Οι «Ιστορίες καλοσύνης» του Λάνθιμου στο «Ελληνίς»

Για τρεις ημέρες οι προβολές της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Κοινοποίηση

Την ταινία «Ιστορίες καλοσύνης» θα προβάλει ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Ελληνίς» για τρεις ημέρες, στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2024. Ώρα προβολής: 21:30.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης», με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons, είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Κατηγορία: ΚΩΜΩΔΙΑ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφό, Μάργκαρετ Κουάλεϊ , Τζέσι Πλέμονς, Τζο Όλγουιν, Χονγκ Τσάου, Χάντερ Σάφερ
Σενάριο: Γιώργος Λάνθιμος, Ευθύμης Φιλίππου

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη, με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα. Τιμή εισιτηρίων: 6 ευρώ κανονικό. 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: