Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Οι Αιτωλοακαρνάνες «αγκάλιασαν» τις εκδηλώσεις «Καψοράχη 2016»

Κοινοποίηση

Λίγες μέρες πέρασαν αφότου έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΑΨΟΡΑΧΗ 2016 και το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου.

Οι φετινές εκδηλώσεις που συμπλήρωσαν δέκα χρόνια, ήταν ξεχωριστές κι επιτυχημένες, αφού άφησαν ικανοποιημένους τόσο τους επισκέπτες όσο και τους διοργανωτές, στην προκειμένη περίπτωση τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καψοράχης και τους κατοίκους του χωριού.

Η θεατρική παράσταση που δόθηκε, το παραδοσιακό πανηγύρι, και η μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Χρήστος Δάντης με την γεμάτη ενέργεια εμφάνιση του, διασκέδασε και τους πιο απαιτητικούς. Ο αγώνας των αυτοκινήτων 4Χ4, ο αγώνας δρόμου, η γιορτή αθερίνας και το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων της Μακρυνείας, προσέλκυσαν τον επισκέπτη, δίνοντας του την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας διασκεδάζοντας για τρεις συνεχόμενες μέρες.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ο σύλλογος συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: