ΟΓΑ: Δόθηκε παράταση για την πληρωμή των εισφορών

0
302

Παράταση δόθηκε από τη διοίκηση του ΟΓΑ μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 για την προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του α’ εξαμήνου 2015 καθώς και των τριμηνιαίων – εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων, με ειδοποιητήρια που λήγουν στις 30 Νοεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ, με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν αποσταλεί. Επίσης, έως την ίδια ημερομηνία παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τρεχουσών εισφορών α’ Εξαμήνου 2015 των ασφαλισμένων που έχουν ενταχθεί στις Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις (100 δόσεων, “Πάγια”, “Νέα Αρχή”). Οι ασφαλισμένοι αυτοί θα πρέπει απαραίτητα να πληρώσουν έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 τη δόση μηνός Νοεμβρίου 2015 και τυχόν ληξιπρόθεσμες δόσεις για να μην εκπέσουν από την ρύθμιση.

Η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει παράλληλα ότι η παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών δεν αφορά τους ασφαλισμένους οι οποίοι υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση να ενταχθούν στην «Πάγια Ρύθμιση» μέσα στον μήνα Νοέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι σε όσους γεννήθηκαν το έτος 1949 και πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν το έτος 2016, θα αποσταλούν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου τα ειδοποιητήρια καταβολής εισφοράς β’ Εξαμήνου 2015. Οι ασφαλισμένοι που επιθυμούν να υποβάλλουν εγκαίρως αίτηση για σύνταξη γήρατος θα πρέπει να εξοφλήσουν τις εισφορές του β΄ Εξαμήνου 2015 μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ