Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη – Πρόγραμμα

Την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια Χαλκιοπούλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Εορτασμό και τη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη, την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023.

Πρόγραμμα Εορτασμού:

Κυριακή 14 Μαΐου

Τέλεση πανηγυρικού εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαλκιοπούλων. Θ’ ακολουθήσει λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη στους κεντρικούς δρόμους του Νέου Χαλκιόπουλου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας.

Μετά το πέρας της λιτάνευσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα Νέου Χαλκιόποπουλου και Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας, ενώ στους επισκέπτες θα προσφερθούν τοπικά γλυκίσματα.

Ώρα έναρξης Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού 18:30
Ώρα έναρξης λιτάνευσης ιεράς εικόνας: 19:30

Δευτέρα 15 Μαΐου

Θεία Λειτουργία στον σπηλαιώδη ΙΝ του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη και στη συνέχεια θα λάβει χώρα θρησκευτική πανήγυρις στην τοποθεσία Αγραπιδούλα με ζωντανή μουσική και προσφορά δωρεάν γεύματος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες