Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης σε Πυροσβεστική, Δικαστήριο, Αστυνομία και στο κέντρο του Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος

Την περιοδεία του συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης, μαζί με υποψηφίους του Συνδυασμού του «Αγρίνιο, Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία». Ο κ. Τραπεζιώτης έκαμε επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Δικαστήριο, Αστυνομία και στο κέντρο του Αγρινίου, την Τρίτη (19/9) το πρωί.

Στην Πυροσβεστική συνομίλησε με τον Διοικητή Γεώργιο Πετράκη και αξιωματικούς της Υπηρεσίας. Ακολούθως βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου περιηγήθηκε στα γραφεία των δικαστικών υπαλλήλων συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα της δικαιοσύνης και των εργαζομένων.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου είχε συνάντηση με αστυνομικούς, τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και τον Διοικητή της Τροχαίας Αγρινίου Αλέξη Αντωνίου, ενώ περιηγήθηκε στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και τις λοιπές μάχιμες Υπηρεσίες.

Ο κ. Τραπεζιώτης, μαζί με τους υποψηφίους του Συνδυασμού του, έκαναν περιοδεία και στο κέντρο του Αγρινίου, όπου συνάντησαν επαγγελματίες και συζήτησαν μαζί τους.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος