«Ο Άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του» από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγρινίου

Την Τρίτη 1 Μαρτίου η προβολή

Με την ταινία «Ο Άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του» συνεχίζει τις προβολές της η Κινηματογραφική Λέσχη του Αγρινίου, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στις 21:30, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις». Είσοδος ελεύθερη.

Ένας Σύρος που βρίσκεται εγκλωβισμένος στον Λίβανο θα επιτρέψει σε έναν Γάλλο καλλιτέχνη να του μετατρέψει την πλάτη σε έργο τέχνης. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη, να βρει την αρραβωνιαστικιά του και να ζήσει επιτέλους ελεύθερα ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει.

Σκηνοθεσία: Μπεν Χάνια.
Πρωταγωνιστούν: Γιάχια Μαχαϊνι, Μόνικα Μπελούτσι, Κριστιάν Βαντίμ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δραματική
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2020
ΧΩΡΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γαλλία/Τυνησία/Βέλγιο/Γερμανία/Σουηδία/Τουρκία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100
ΕΙΔΟΣ: ΕΓΧΡ.

Τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Μέχρι νεότερης ανακοίνωσης στο «Άνεσις» θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στο 30% των θεατών. Ο χώρος του Κινηματογράφου λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Για την είσοδο του κοινού στις προβολές, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα. Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Σε κάθε περίπτωση θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

*Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες