Νίκος COBOτος: Ο ιδιοκτήτης του Cobocafe, ενός από τα πιο in στέκια του καλοκαιριού στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Αύγουστος 2017. Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο, σε μια πόλη που αγαπάμε και που, παρότι περνάει δύσκολα, εξακολουθεί να έχει παλμό, να ανανεώνεται, να εξελίσσεται και να αλλάζει.

Cobocafe… Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο in στέκια του Αγρινίου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 8-11-2014 κι έκτοτε έχει χαρίσει αρκετές βραδιές κεφιού. Ένα μαγαζί με αρκετά events και guests που δίνουν τον παλμό στο κέντρο του Αγρινίου. Γνωστά ονόματα, μοντέλα, DJs, ηθοποιοί και λοιποί καλλιτέχνες έχουν δώσει το “παρών” αρκετές βραδιές. Ανάμεσα σε αυτούς ο Θέμης Γεωργαντάς, η Εύα Λάσκαρη, ο Ουγγαρέζος, ο Λιανός, ο Σπαλιάρας, ο Μανίκας, η Τσολάκη, η Ναταλία Γερμανού, ο Δ. Ζάχος, ο Δ. Αλεξάντρου, ο Χαλκόυσης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης κ.ά

Αυτό το καλοκαίρι πέρα από τη διασκέδαση τα υπέροχα δροσερά cocktails μας δροσίζουν τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού. Ανάρπαστα έχουν γίνει στους άντρες το mojito cobo, ενώ οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το passion for vanilla.

To cobocafe αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για το ποτό, αλλά και για τον καφέ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ανάμεσα στο προσωπικό επικρατεί μια έντονα φιλική ατμόσφαιρα, που συνεπάγεται χαμόγελα κι ένα ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο.

Ο Νίκος Κομποτός, βάζοντας όλη τη δημιουργικότητα και το πάθος που έχει για τη δουλειά του αλλά και για την πόλη του, φροντίζει να μας παρέχει ένα ξεχωριστό περιβάλλον που η ατμόσφαιρα, η καλή μουσική και το στυλ του χώρου σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Ευχόμαστε να συνεχίσει να καινοτομεί και να χαρίζει πολλά χαμόγελα και κέφι στην πόλη του Αγρινίου με όλο και περισσότερους guests και νύχτες γεμάτες διασκέδαση!

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος