Τι άτομα ζητούνται – Που θα επικοινωνήσετε

Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο υπάρχουν αυτό το διάστημα. Τι άτομα ζητούνται και που θα επικοινωνήσετε:

1) ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ – Λογιστικό Γραφείο στο Αγρίνιο ζητάει να προσλάβει λογιστή με εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ν’ αποστείλουν βιογραφικό στο [email protected].

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ προπονητής / τρια για απογευματινή απασχόληση σε tennis club στο Αγρίνιο σε παιδιά ηλικίας 4-16 ετών. Τηλ. 6977 573989.

3) ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για service (μπουφέ) σε καφέ μπαρ στο Αγρίνιο. Πολύ καλές αποδοχές. Τηλ. 6947 494747 (ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00 και 18:00-21:00).

4) ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με δίπλωμα Ε΄ Κατηγορίας για εργασία σε εταιρεία ανακύκλωσης στο Αγρίνιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 26410 56720.

5) ΖΗΤΕΙΤΑΙ φανοποιός πλήρους απασχόλησης, πενθήμερη εργασία, με 1.000 ευρώ μισθό, από εταιρεία στο Αγρίνιο. Τηλ. 26410 51430.

6) ΖΗΤΕΙΤΑΙ παιδαγωγός – δασκάλα για 4ωρη ή 8ωρη απασχόληση σε νεοσύστατο ΚΔΑΠ με έδρα στο κέντρο του Αγρινίου. e-mail: [email protected].

7) ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές, με προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Η επαγγελματική εμπειρία είναι επίσης επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ν’ αποστείλουν σύντομο βιογραφικό στο email [email protected].

8) ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ/ΠΩΛΗΤΗΣ. Απαραίτητη η γνώση χρήσης Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email [email protected].


Περισσότερες θέσεις

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ