Νέα συγκέντρωση για την Παράταξη Πιστιόλα και περιοδεία σε Τοπικές Κοινότητες

Η Δημοτική Παράταξη καθιερώνει μία άτυπη συνεδρίαση που (θα) γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Σε πλήρη ετοιμότητα για τη νέα Δημοτική περίοδο έχουν τεθεί στην Παράταξη «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα. Στόχος του κ. Πιστιόλα, όπως είπε, είναι να «ασκήσει μια δυναμική, εποικοδομητική και ουσιαστική αντιπολίτευση, μακριά από κραυγές και τοξικότητα, με μοναδικό στόχο να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα του πολίτη του Αγρινίου». Στο πλαίσιο αυτό, πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ακόμα μια συγκέντρωση της Παράταξης, καθιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια άτυπη συνεδρίαση που (θα) γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Κώστας Πιστιόλας, ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική που θ’ ακολουθήσει η Παράταξή του ως μείζων αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, ανέφερε γι’ άλλη μια φορά πως «είμαι εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε να σηκωθεί ο πήχης ψηλά για τον τόπο μας… Δεν θα επιτρέψουμε να πέσει τίποτα κάτω, θα κάνουμε σκληρή και δίκαιη αντιπολίτευση, με προτάσεις, αλλά και με συναίνεση όταν βλέπουμε ότι αυτό που γίνεται πάει μπροστά το τόπο».

Ταυτόχρονα, ο κ. Πιστιόλας, που είχε δεσμευτεί προεκλογικά πως «και την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ για όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου», εγκαινίασε τον «κύκλο» των μετεκλογικών του περιοδειών, με πρώτο σταθμό το Κεράσοβο.

Θ’ ακολουθήσουν και άλλες περιοδείες το επόμενο χρονικό διάστημα σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, προκειμένου να υπάρχει τακτική επαφή με τους πολίτες, ούτως ώστε τα προβλήματά τους να φτάνουν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες