Νέα «καμπάνα» σε κατάστημα στην περιοχή του Αγρινίου για παραβίαση των μέτρων

Πρόστιμο 5.000 ευρώ στο κατάστημα και αναστολή λειτουργίας

Ακόμα ένα κατάστημα διαπιστώθηκε να παραβαίνει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στην περιοχή του Αγρινίου, το απόγευμα της Παρασκευής (21/1). Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας συνέλαβαν έναν άνδρα που λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κι εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς ο ίδιος να κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ στερούταν επίσης πιστοποιητικού υγείας υπαλλήλου.

Στο κατάστημα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία για 15 ημέρες, ενώ στον προσωρινά υπεύθυνο βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Θέρμο: Κατείχε παράνομα πυροβόλο όπλο

Στο αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής, είχαμε και μία σύλληψη ενός άνδρα στο Θέρμο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο που κατείχε παράνομα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Σε άλλη περίπτωση, στο Αιτωλικό, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη ένας άνδρας, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος. Σύμφωνα με την απόφαση, του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία και κλοπή.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος