Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

«Να παρέμβει ο Πρωθυπουργός» ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το Πανεπιστήμιο

Κοινοποίηση

«Να διορθώσει την αδικία σε βάρος του Αγρινίου» ο κ. Μητσοτάκης ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος

Την παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου (ΕΣΑ) για το Πανεπιστήμιο, σχετικά με όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για τις μεθοδεύσεις που γίνονται, που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση των Πανεπιστημιακών σχολών της πόλης. «Καλούμε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει, άμεσα ώστε δοθεί λύση που να δικαιώνει τις προσπάθειες δεκαετιών και η πόλη μας να έχει το Πανεπιστήμιο που της αξίζει» σημειώνει ο ΕΣΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα του Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα για τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την πλευρά της Κυβέρνησης, σε συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο Πατρών, που σκοπό έχουν τον αφανισμό των Πανεπιστημιακών σχολών στη πόλη μας, θέλει να δηλώσει όχι μόνο την αντίθεση του αλλά και την έντονη αγανάκτηση του.

Είχαμε τονίσει σε πρόσφατη ανακοίνωση μας, μετά και το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στις 19-2-2021, για Επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ότι αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους τους φορείς της πόλης μας καθώς και από τους πολιτικούς εκπροσώπους του νομού μας για να υπάρξει μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα αυτό.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα ώστε δοθεί λύση που να δικαιώνει τις προσπάθειες δεκαετιών και η πόλη μας να έχει το Πανεπιστήμιο που της αξίζει».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: