Συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές στον Δήμο Αγρινίου με δύο συναυλίες στο «Ελληνίς»

Στις 30 Σεπτεμβρίου και στις 7 Οκτωβρίου οι δύο συναυλίες – Κουμπαράς για την ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» στην είσοδο του κινηματογράφου

Τις μουσικές βραδιές του συνεχίζει ο Δήμος Αγρινίου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς». Στις 30 Σεπτεμβρίου (21:00), ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου θα παρουσιάσει μία ξεχωριστή παράσταση γεμάτη ήχους και χρώματα, βασισμένη σε παλιές δισκογραφικές του δουλειές, «στολισμένη» με τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα.

Στις 7 Οκτωβρίου (21:00), ο αγαπημένος Αγρινιώτης τραγουδιστής Χρήστος Παντούλας, πλαισιωμένος από ξεχωριστούς μουσικούς, θα παρουσιάσει μία συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο Αγρινιώτη Πυθαγόρα. Συμμετέχουν επίσης οι: Ευγενία Γρέντζελου και Σωτήρης Γκεβεντζές στο τραγούδι, Γιώργος Σκαβάρας στις κιθάρες, Πάνος Μαμασούλας στα κρουστά, Κωστής Πατσιαλός στα πλήκτρα, Κώστας Μανδέλος στο μπουζούκι, Κώστας Φραγκάκης στα ντραμς, Μάριος Μαρούσκος στο μπάσο.

Η είσοδος και στις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη. Στην είσοδο του κινηματογράφου, ο Δήμος Αγρινίου θα έχει τοποθετήσει κουμπαρά για την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η ΦΛΟΓΑ».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες