Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Μήνυμα του Διαμαντόπουλου για την 25η Μαρτίου

Κοινοποίηση

Δήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου έκανε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος. Σημειώνει αναλυτικά:

«Τιμούμε την Εθνική Παλιγγενεσία και τη θυσία των Ηρώων του 1821. Η 25η Μαρτίου αποτελεί ημέρα μνήμης, ενότητας και περηφάνιας για τον αγώνα της Πατρίδας μας για την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία, ενώ στον τόπο μας, το Μεσολόγγι, η ηρωική έξοδος των υπερασπιστών της πόλης παραμένει αιώνιο σύμβολο αντίστασης και γενναιότητας.

Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης, που καθόρισαν την πορεία του Έθνους μας. Εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες μια ευλογημένη και γεμάτη υπερηφάνεια ημέρα. Χρόνια πολλά!»

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: